Lekkert design!

DAIKIN EMURA

Bestselgende designmodell

Vår bestselgende designmodell gjennom mange år Daikin Emura er endelig tilbake! Den nye modellen har gjennomgått grundige tester i Norge i 12 måneder i alle typer vær. Daikin lanserte første generasjon Emura i 2010, og nå 13 år senere er den endelig tilbake. Et moderne design og mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene.

Den nyeste modellen har på lik linje med tidligere generasjoner høstet flere designpriser for sitt moderene design. Den er tilgjengelig i sort og hvit, begge i matt finish. Det betyr at uavhengig av om interiørstilen din er lys eller mørk så vil Emura sømløst integreres.

Mer enn en varmepumpe med flott design

Emura leveres med en nett fjernkontroll i samme farge som innedelen, noe som er helt unikt for denne modellen. I tillegg har den avanserte funksjoner som flash streamer, peisfunksjon, termisk sensor m.m.

Er du bekymret for støy? Emura er designet med tanke på lyd med et lydnivå lavere enn en hviskende person. Du trenger ikke bekymre deg for å forstyrre naboen med støy fra utedelen heller. Med kun 35 dBA lydnivå fra 5 meters avstand, er det lavere enn lydnivået fra et vanlig kjøleskap.

Denne nye modellen gir deg hele 5,3 kW når gradestokken kryper ned til -10 °C, og får deg derfor trygt gjennom vinteren.

Interiør

Daikin Emura har i mange år vært en populær designmodell. Daikin lanserte første generasjon Emura i 2010 og nå 13 år senere er endelig fjerde generasjon tilgjengelig på markedet. Den nyeste modellen har på lik linje med tidligere generasjoner høstet flere designpriser for sitt moderene design. Modellene er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Dette betyr at uansett om du har en lys eller mørk interiørstil så vil Emura harmonere diskret med omgivelsene.

Lyd

Lyd er en kritisk faktor i moderne varmepumpeteknologi. Daikin forstår kundenes ønsker om kraftige, effektive varmeløsninger som integreres sømløst og diskret i deres daglige liv. Derfor legges det ned betydelig arbeid i å perfeksjonere hvert aspekt av varmepumpens design, fra intern mekanikk til ytre kabinett, for å sikre at hver modell er så stille som mulig.

Luftrensing

Daikin opprettholder løftet om å gi et renere og sunnere inneklima i boliger, kontor og offentlige rom. I dagens godt isolerte hus inneholder luften vi puster inn et et stort antall små skadelige luftbårne substanser. Dette inkluderer blant annet støv, pollen, muggsporer, uønsket lukt m.m.

Styling

Daikin Emura leveres med både en brukervennlig fjernkontroll og mulighet for app-styring. Med Daikin sin Onecta-app kan du enkelt regulere varmen og klargjøre hytta eller boligen så er det godt og varmt når du ankommer.

Varmepumpen har også en automatisk oppstart funksjon. Om det skulle være strømbrudd enten på hytta eller hjemme, så vil varmepumpen automatisk starte på nytt med innstillingen den stod på sist.

Luftdistribusjon

Ved å implementere avansert teknologi og innovative løsninger, arbeider vi kontinuerlig for å sikre at luft distribueres jevnt og effektivt i alle rom. Det innebærer kontinuerlig regulering av temperatur, fuktighet og luftstrøm for å skape et behagelig miljø som også er energieffektivt. Ved å maksimere energiutnyttelsen får mer varme eller kjøling for hver brukte kilowatt. Dette gjør at du kan spare betydelig på strømregningen. Vi oppfordrer deg til å utforske oversikten over alle våre funksjoner og se selv hvor mye arbeid vi legger ned for å sikre at du får et optimalt inneklima.

Utviklet og testet i Norden

Den nye varmepumpeserien er nøye utviklet for å takle det norske været med fabrikktesting helt ned i -30°C. Den er utviklet og testet i Norge for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær.

Daikin har hevet standarden for produkttesting ved å iverksette ekstreme klimasimuleringer kombinert med avanserte analytiske metoder i Europas mest sofistikerte testfasiliteter. Dette for å garantere at den nye serien varmepumper tåler det uberegnelige nordiske klimaet. Det har ført til en varmepumpeserie med overlegen driftssikkerhet og energieffektivitet som er optimalisert for de tøffe vinterforholdene i Norden.

Daikins nye varmepumpeserie har gjennomgått ca. 1 200 tester i 13 dedikerte testkamre over en periode på 18 måneder. I tillegg har utedelen i en periode på et år gjennomgått omfattende felttesting i Norge, Sverige og Finland.

Serien Nepura produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.

Den siste generasjonen har i tillegg en robust konstruksjon og er en av markedets tyngste utedeler. Det er essensielt for å minimere vibrasjoner og lydnivå fra utedelen.

continue reading

Related Posts