Daikin Gulvmodell 6.2

Norges bestselgende gulvmodell

Vi har forent våre to ledende gulvmodellene for å skape denne bestselgeren. Den har gjennomgått omfattende testing i Norge over 12 måneder i alle typer værforhold og i tillegg til å allerede være robust, har gulvmodellen blitt ytterligere forbedret for enda mer effektiv oppvarming.

Daikin introduserte sin første gulvmodell allerede i 2002 og vi kan derfor vise til lang erfaring innen utvikling av gulvmonterte varmepumper. Våre gulvmodeller har gjennom flere år vært bestselgere i Norge.

Genial gulvvarmefunksjon

Er det gulvkaldt? Eller er du glad i å gå barbeint? Da er gulvvarmefunksjonen genial. Daikin Gulvmodell har utblåsing både oppe og nede, noe som gir god luftdistribusjon og komfortabelt inneklima. Gulvvarmefunksjonen distribuerer varmen kun ut fra det nederste spjeldet som gir behagelig spredning av varme langs gulvet.

Med en Gulvmodell får du en varmepumpe som blender perfekt inn i interiøret, den byr også på avanserte funksjoner som vår helt unike flash streamer, kraftig-drift m.m.

Er du bekymret for støy? Gulvmodellen er designet med tanke på lyd med et lydnivå lavere enn en hviskende person. Du trenger ikke bekymre deg for å forstyrre naboen med støy fra utedelen heller. Med kun 35 dBA lydnivå fra 5 meters avstand, er det lavere enn lydnivået fra et vanlig kjøleskap.

Varmeeffekt

GULVVARME
Ved bruk av gulvvarmefunksjon distribueres varmen kun ut fra nederste spjeld på maskinen. Det gir en behagelig temperatur for deg som har kalde gulv.
DOBBEL UTBLÅSING
Daikin Gulvmodell har utblåsing både oppe og nede. Det gjør at boligen din raskere når ønsket temperatur, takket være en bedre luftdistribusjon.
HEAT PLUS
Heat Plus funksjon simulerer strålingsvarme ved å redusere luftmengden og øke utblåsningstemperaturen til det maksimale. I Heat Plus drift er varmepumpen ekstra stillegående. Etter 30 minutter går varmepumpen tilbake til normal varmedrift.

Interiør

Med en Daikin Gulvmodell får du en varmepumpe som enkelt plasseres ute av synet. Enten du velger å plassere den under et vindu eller under bildene på veggen, så vil denne modellen bli et diskre bidrag i interiøret.

For gode tips til plassering av en Gulvmodell i ditt hjem, anbefaler vi at du tar kontakt med en autorisert Daikin forhandler.

Styring

Daikin Gulvmodell leveres med både en brukervennlig fjernkontroll og mulighet for app-styring. Med Daikin sin Onecta-app kan du enkelt regulere varmen og klargjøre hytta eller boligen så er det godt og varmt når du ankommer.

Varmepumpen har også en automatisk oppstart funksjon. Om det skulle være strømbrudd enten på hytta eller hjemme, så vil varmepumpen automatisk starte på nytt med innstillingen den stod på sist.

Spesifikasjoner