Daikin Moskus 6.2/6.7

Prisgunstig folkefavoritt

Folkefavoritten Daikin Moskus varmepumpe har blitt enda bedre. Den nye generasjonen Moskus 25 gir hele 4,2 kW ved -15 °C som er hele 700W mer enn forrige, den er grundig testet i Norge i 12 måneder og i alle typer vær.

Første generasjon Daikin Moskus ble lansert i 2014 og den har siden lansering vært veldig populær. Moskus er vår billigste nordiske modell og byr på god varmeeffekt til tross for at det er den minste modellen i vårt sortiment.

Populær Hyttemodell

Blant hyttefolket har Daikin Moskus alltid vært et populært valg. De små dimensjonene på innedelen gjør at det selv i små hytter er enkelt å finne en god plassering. Moskus har som de andre Daikin modellene mulighet til å sette temperaturen helt ned til 10 °C, som er en perfekt temperatur når man ønsker vedlikeholdsvarme på hytta for å hindre frost i vannrør etc. Modellen har i tillegg app-styring som gjør det enkelt for deg å regulere varmen og klargjøre hytta så er det godt og varmt når du ankommer.

Brukervennlig og lavt lydnivå

Fjernkontrollen til Moskus er brukervennlig og intuitiv med egne knapper for varme og kjøling så den er en perfekt varmepumpe for deg som vil ha det enkelt.

Er du redd for at lyden fra utedelen skal plage naboen? Utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter, som tilsvarer et lavere lydnivå enn et kjøleskap.

Daikin Moskus opprettholder solid varmeytelse på 5 kW selv ved utetemperaturer så lave som -10 °C og sørger for et behagelig inneklima hele året. Det gjør den til et ideelt valg for både hytter og leiligheter.

Varmeeffekt

Utviklet og testet i Norden

Den nye varmepumpeserien er nøye utviklet for å takle det norske været med fabrikktesting helt ned i -30°C. Den er utviklet og testet i Norge for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær.

Daikin har hevet standarden for produkttesting ved å iverksette ekstreme klimasimuleringer kombinert med avanserte analytiske metoder i Europas mest sofistikerte testfasiliteter. Dette for å garantere at den nye serien varmepumper tåler det uberegnelige nordiske klimaet. Det har ført til en varmepumpeserie med overlegen driftssikkerhet og energieffektivitet som er optimalisert for de tøffe vinterforholdene i Norden. Daikins nye varmepumpeserie har gjennomgått ca. 1 200 tester i 13 dedikerte testkamre over en periode på 18 måneder. I tillegg har utedelen i en periode på et år gjennomgått omfattende felttesting i Norge, Sverige og Finland. Serien Nepura produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.

Den siste generasjonen har i tillegg en robust konstruksjon og er en av markedets tyngste utedeler. Det er essensielt for å minimere vibrasjoner og lydnivå fra utedelen.

Interiør

Lyd er en kritisk faktor i moderne varmepumpeteknologi. Daikin forstår kundenes ønsker om kraftige, effektive varmeløsninger som integreres sømløst og diskret i deres daglige liv. Derfor legges det ned betydelig arbeid i å perfeksjonere hvert aspekt av varmepumpens design, fra intern mekanikk til ytre kabinett, for å sikre at hver modell er så stille som mulig.

Styring

Daikin Moskus leveres med både en brukervennlig fjernkontroll og mulighet for app-styring. Med Daikin sin Onecta-app kan du enkelt regulere varmen og klargjøre hytta eller boligen så er det godt og varmt når du ankommer.

Varmepumpen har også en automatisk oppstart funksjon. Om det skulle være strømbrudd enten på hytta eller hjemme, så vil varmepumpen automatisk starte på nytt med innstillingen den stod på sist.

Spesifikasjoner