Daikin Stylish 7.1

Den minste designmodellen på markedet

Daikin Stylish er markedets minste designmodell og den nye modellen har nå blitt enda bedre. Siste generasjon Stylish er grundig testet i Norge i 12 måneder i alle typer vær, den gir deg nå enda bedre varmeeffekt og den har blitt enda mer energieffektiv enn forrige generasjon.

Med en bredde på kun 798 mm og en dybde på 189 mm er dette den minste designmodellen på markedet. Daikin Stylish har mottatt flere designpriser for sitt tidløse utseende og modellen er tilgjengelig i både sort og hvit i matt finish. Det betyr at uavhengig av om interiørstilen din er lys eller mørk så vil Stylish sømløst integreres.

Er du bekymret for støy?

Siste generasjon Stylish er også mye mer enn bare et pent design. Den byr på mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene med hele 4,8 kW når gradestokken kryper ned til -15 °C.

Er du bekymret for støy? Stylish er også designet med tanke på lyd, med et lydnivå lavere enn en hviskende person. Du trenger ikke bekymre deg for å forstyrre naboen med støy fra utedelen heller. Med kun 35 dBA lydnivå fra 5 meters avstand er det lavere enn lydnivået fra et vanlig kjøleskap.

Daikin Stylish byr også på avanserte funksjoner som Daikins helt unike flash streamer, peisfunksjon, termisk sensor m.m.

Varmeeffekt

Den nye varmepumpeserien er nøye utviklet for å takle det norske været med fabrikktesting helt ned i -30°C. Den er utviklet og testet i Norge for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær.

Daikin har hevet standarden for produkttesting ved å iverksette ekstreme klimasimuleringer kombinert med avanserte analytiske metoder i Europas mest sofistikerte testfasiliteter. Dette for å garantere at den nye serien varmepumper tåler det uberegnelige nordiske klimaet. Det har ført til en varmepumpeserie med overlegen driftssikkerhet og energieffektivitet som er optimalisert for de tøffe vinterforholdene i Norden.

Daikins nye varmepumpeserie har gjennomgått ca. 1 200 tester i 13 dedikerte testkamre over en periode på 18 måneder. I tillegg har utedelen i en periode på et år gjennomgått omfattende felttesting i Norge, Sverige og Finland.

Serien Nepura produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.

Den siste generasjonen har i tillegg en robust konstruksjon og er en av markedets tyngste utedeler. Det er essensielt for å minimere vibrasjoner og lydnivå fra utedelen.

Interiør

Stylish er kjent for sitt slanke utseende og sin effektive varmeytelse. Med en bredde på kun 798 mm og en dybde på 189 mm er dette den minste designmodellen på markedet. Daikin Stylish har mottatt flere designpriser for sitt tidløse utseende. Modellen er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Det betyr at uansett om du har en lys eller mørk interiørstil så vil Stylish harmonere diskret med omgivelsene.

Styring

Daikin Stylish leveres med både en brukervennlig fjernkontroll og mulighet for app-styring. Med Daikin sin Onecta-app kan du enkelt regulere varmen og klargjøre hytta eller boligen så er det godt og varmt når du ankommer.

Varmepumpen har også en automatisk oppstart funksjon. Om det skulle være strømbrudd enten på hytta eller hjemme, så vil varmepumpen automatisk starte på nytt med innstillingen den stod på sist.

Spesifikasjoner