Daikin Synergi 7.4/8.8

Vår kraftigste modell

Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det soleklare valget. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene. Siste generasjon Synergi er grundig testet i Norge i 12 måneder i alle typer vær. Den nye modellen har også blitt kraftig forbedret i kampen mot vinterkulda og gir deg nå hele 1600 W mer enn tidligere modell.

Daikin Synergi ble lansert i 2014 har konsekvent markert seg som en sterk aktør på varmepumpemarkedet. På dager da kulden er så bitende at selv tanken på å forlate huset synes uutholdelig sørger Synergi for at hjemmet ditt forblir varmt og behagelig. Den nyeste modellen Synergi imponerer ved å levere hele 4,1 kW selv når temperaturen synker til -25 °C.

Høyeste nivå energieffektivitet

Med energimerking A+++ leverer denne varmepumpen ikke bare førsteklasses effektivitet, den er i tillegg en smart økonomisk investering. A+++ merket indikerer at varmepumpa opererer med det høyeste nivået energieffektivitet tilgjengelig på markedet. I praksis betyr dette lavere strømregninger og mer bærekraftig energibruk samtidig som du opprettholder optimal varmeytelse.

Er du bekymret for støy? Synergi er designet med tanke på lyd med et lydnivå lavere enn en hviskende person. Du trenger ikke bekymre deg for å forstyrre naboen med støy fra utedelen heller. Med kun 35 dBA lydnivå fra 5 meters avstand, er det lavere enn lydnivået fra et vanlig kjøleskap.

Synergi tilbyr også et spekter avanserte funksjoner som hever brukeropplevelsen som vår helt unike flash streamer, 3-D luftstrøm-teknologien m.m.

Varmeeffekt

Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det klare valg. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene.

Daikin Synergi, lansert i 2014, har konsekvent markert seg som en sterk aktør på varmepumpemarkedet. På dager da kulden er så bitende at selv tanken på å forlate huset synes uutholdelig står denne varmepumpen frem som en pålitelig kilde til varme. Den sørger for at ditt hjem forblir en varm og behagelig havn. Den nyeste modellen av Synergi fortsetter å imponere ved å levere hele 4,1 kW selv når temperaturen synker til -25 °C.

Interiør

Lyd er en kritisk faktor i moderne varmepumpeteknologi. Daikin forstår kundenes ønsker om kraftige, effektive varmeløsninger som integreres sømløst og diskret i deres daglige liv. Derfor legges det ned betydelig arbeid i å perfeksjonere hvert aspekt av varmepumpens design, fra intern mekanikk til ytre kabinett, for å sikre at hver modell er så stille som mulig.

Styring

Daikin Synergi leveres med både en brukervennlig fjernkontroll og mulighet for app-styring. Med Daikin sin Onecta-app kan du enkelt regulere varmen og klargjøre hytta eller boligen så er det godt og varmt når du ankommer.

Varmepumpen har også en automatisk oppstart funksjon. Om det skulle være strømbrudd enten på hytta eller hjemme, så vil varmepumpen automatisk starte på nytt med innstillingen den stod på sist.

Spesifikasjoner