Daikin Viftekonvektor Gulvmodell

Optimal komfort og energieffektivitet

Opplev førsteklasses komfort og effektiv oppvarming og kjøling med Daikin viftekonvektor gulvmodell. Denne elegante og moderne enheten er designet for å passe sømløst inn i ethvert interiør, samtidig som den gir høy ytelse og lavt energiforbruk.

Egenskaper:

  • Elegant design: Den stilige og kompakte utformingen passer perfekt i alle rom, og den diskrete veggmonterte installasjonen gir et rent og moderne utseende.
  • Lavt støynivå: Nyt en stille og rolig hjemmeatmosfære takket være den nesten lydløse driften av viftekonvektoren.
  • Effektiv oppvarming: Med avansert teknologi sørger Daikin viftekonvektor for jevn temperaturkontroll, noe som gir en behagelig atmosfære året rundt.
  • Energibesparende: Reduser energikostnadene med høy energieffektivitet, uten å kompromittere på ytelse eller komfort.

Oppvarming

Ta kontroll over inneklimaet ditt med Daikin viftekonvektor gulvmodell og opplev forskjellen i dag! Bestill nå og nyt et komfortabelt hjem året rundt.

Høy energieffektivitet: Daikin er kjent for sin energieffektive teknologi. Viftekonvektoren bruker minimalt med strøm for å generere maksimal varme, noe som bidrar til lavere energikostnader og et redusert miljøavtrykk.

Jevn temperaturfordeling: Enheten bruker en avansert vifteteknologi som sørger for jevn distribusjon av varm luft i hele rommet. Dette eliminerer kalde områder og gir en konstant og behagelig temperatur overalt.

Styring

Energibesparende funksjoner: Med innebygde sensorer justerer viftekonvektoren driften for å minimere energiforbruket når rommet er tomt, og gjenopptar normal drift når det oppdages bevegelse.

Programmerbare innstillinger: Sett opp daglige eller ukentlige tidsplaner for automatisk justering av temperaturen basert på dine rutiner. Dette bidrar til å spare energi og øke komforten.

Flere viftehastigheter: Velg mellom flere viftehastigheter for å finne den perfekte balansen mellom komfort og stillegående drift. Høy hastighet for rask nedkjøling eller oppvarming, og lav hastighet for stille, kontinuerlig drift.

Luftstrømstyring: Juster luftstrømmen manuelt eller la enheten automatisk distribuere luften jevnt i rommet for en behagelig følelse overalt.

Spesifikasjoner