Fujitsu Norgespumpa 5.7/5.9/6.4

Lekkert design
Slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem.

Norgespumpa er spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende klima
Alle de 3 modellene av Norgespumpa leverer den høye nominelle effekten helt ned -15˚C utetemperatur, og har garantert drift ned til -25˚C. Effektiv og rask avriming gjør det lettere å holde jevn temperatur i rommet selv på de kaldeste dagene.

Høy energisparing
Norgespumpa har A++ energi rangering. Optimal energisparing med lavt lydnivå er oppnådd gjennom bruk av stor varmeveksler i kombinasjon med en stor tverrstrømsvifte.

Styres fra Smarttelefon
Norgespumpa kommer med ferdig integrert WiFi adapter som muliggjør styring fra hvor som helst. I tillegg finnes det et stort utvalg av tilbehør for alternative styringer.

Varmeeffekt

Alle de 3 modellene av Norgespumpa leverer den høye nominelle effekten helt ned -15˚C utetemperatur, og har garantert drift ned til -25˚C.

Interiør

Slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem. Lekkert og slankt nordisk design med rette linjer. Bygger kun 22 cm ut fra vegg.

Styring

Med alle Fujitsu varmepumper følger med en brukervennlig fjernkontroll og muligheten for å bruke appstyring. Airstage appen er enkel å sette opp og bruke.

Spesifikasjoner