Fujitsu Norgespumpa Extreme 7.7/8.4/9.0

Lekkert design
Norgespumpa Extreme er en varmepumpe med et slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem.

Norgespumpa Extreme er spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende klima
Alle de 3 modellene av Norgespumpa Extreme har kraftig varmekapasitet og lavt strømforbruk – selv ved ekstremt lave utetemperaturer helt ned til ÷30°C. Effektiv og rask avriming / isfjerning gjør det lettere å holde jevn temperatur i rommet selv på de kaldeste dagene.

Høy energisparing
Norgespumpa Extreme har en ekstremt høy energibesparelse. Med en A+++ rangering og optimal energisparing med COP 5,93 og SCOP 5,3 er dette en varmepumpe i toppklassen! Norgespumpa Extreme har også et svært lavt lydnivå fra 19 dB(A).

Styres fra Smarttelefon
Norgespumpa Extreme kommer med innebygget WiFi – med en av markedets enkleste apper, Airstage mobilapp. Kan kobles til smarthus, mobil, nettbrett ol.

Varmeeffekt

Overlegen varmeeffekt! Med helt suveren effekt i lave/kalde temperaturer. Testet og godkjent helt ned til -35ºC.

Interiør

Slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem. Norgespumpa Extreme har også et svært lavt lydnivå fra 19 dB(A).

Styring

Med alle Fujitsu varmepumper følger med en brukervennlig fjernkontroll og muligheten for å bruke appstyring. Airstage appen er enkel å sette opp og bruke.

Spesifikasjoner