Panasonic ICEBREAKER Basic 5.2

Basic er bygd i det kompakte sømløse designet til Heatbreaker, men varmer ned til -25°C. Med kun 779 mm passer Basic inn på virkelig trange områder hvor det er behov for varme og/eller kjøling. Icebreaker Basic er akkurat det du trenger av energieffektivitet og komfort, gjort helt enkelt.

Interiør

Innedelens bredde kun 779 mm! Det åpner for flere installasjonsmuligheter, for eksempel den relativt unyttige men likevel begrensede plassen over en dør.

Inneklima

Ypperlig til garasje, vinterhagen og andre steder man ikke ønsker frost
Med funksjon for trinnløs justering (Vedlikeholdsvarme) mellom +8 og +15 grader kan garasjen enkelt holdes frostfri uten at du trenger å bruke spesielt mye energi og strøm på det.

Styring

Panasonic Comfort Cloud appen lar deg kontrollere og overvåke Panasonic varmepumper og klimanlegg fra hvor som helst ved hjelp av smarttelefonen. Panasonic Comfort Cloud gir et komfortabelt hus.

Dette medfølger Panasonic Icebreaker Basic 5.2

Mer på kjøpet enn bare en varmepumpe ved kjøp av varmepumpe i vårt Icebreaker sortiment. 

Hvilket utstyr som brukes under montering og hvilke tiltak man gjør etter at varmepumpa er satt opp spiller en stor rolle for om produktet presterer slik det skal og ikke begynner å levere dårligere etter en periodes bruk. Spesielt er dette viktig å ta med i betraktning i vårt norske robuste og varierte klima. 

 

Spesifikasjoner