Mitsubishi Uwano 6300/7000/8700

DEN MED MEST EFFEKT
Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere enn UWANO. Vår nye toppmodell har en ekstrem varmekapasitet som dekker varmebehovene vi har i Norge, og fordeler jevnt og hurtig varmen selv på de kaldeste dagene. I tillegg har den et moderne og stilrent design, og er fullspekket med teknologi og funksjoner.

LAGET FOR SKANDINAVIA
UWANO er en solid konstruksjon av høy kvalitet, og med lang levetid, som er utviklet for å tåle harde, nordiske forhold. Utedelen er merket med Made for Scandinavia; en garanti for at produktet er produsert for vårt tøffe og til tider iskalde klima.

Varmeeffekt

UWANO er testet en rekke steder i Norge og Sverige. For at vi kunne sikre 100% varmekapasitet ved -25°C var én av testene på ett av Norges kaldeste steder. Drevsjø innehar kulderekorden på -47°C for Innlandet. I testperioden jan-mars 2021 var det mer enn 50 dager med konstant kulde, og det kaldeste var -36°C. UWANO leverte tilstrekkelig luftmengde og enestående oppvarmingsevne gjennom hele perioden. Testen bekrefter at UWANO leverer høy og stabil innetemperatur selv i ekstremt lave utendørstemperaturer.

Interiør

3D I-SEE SENSOR
i-see Sensor merker variasjoner i romtemperaturen og oppdager hvor folk befinner seg i rommet. Med i-see Sensoren vet varmepumpen hvilke områder i rommet som må varmes eller kjøles ned, og vil jobbe for å opprettholde ønsket temperatur på de stedene du oppholder deg oftest.

VARMEFUNKSJON
Når varmepumpen oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme. Samtidig fortsetter viften i innedelen å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen slår inn automatisk og bedrer luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

Inneklima

Med filtersystemet Plasma Quad Plus, holder Uwano hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og lukt.

Uwano er også utstyr med Dual Barrier Coating, et toppmoderne beskyttelsesbelegg. Belegget beskytter maskinens innedel mot skitt og støv i varmeveksleren, viftehjulet, luftkanalen bak viftehjulet og luftspjeldene. Beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet, og sikrer et bedre innemiljø og en konstant ytelse og effekt over tid.

Styring

MELCloud er den nye generasjonen av skybastert styring for Mitsubishi Electric Air Conditioning, Heating og Heat Recovery Ventilation produkter. MELCloud gir sine brukere mulighet til styring av sine anlegg, helt uanstrengt, uansett om man er ute, eller ligger på sofaen hjemme.

Spesifikasjoner