Mitsubishi

Solid kvalitet med Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi har produsert og utviklet klimaanlegg i over 90 år, og er stolte av å kunne si at vi i dag tilbyr varmepumper som er pålitelige, innovative og energieffektive. Norge har et utfordrende klima der været veksler fort, og temperaturen svinger. Mitsubishi varmepumper er spesialtilpasset til det nordiske klimaet, og sørger for å gi deg en stabil og behagelig innetemperatur – året rundt. Med varmepumpens innstillingsmuligheter kan du justere luftstrømmen i ønsket retning. Disse innstillingene gjør at varmen fordeles bedre enn ved bruk av andre oppvarmingskilder. 

 

Lavere strømregninger med varmepumpe

En varmepumpe bruker mindre energi i form av strøm enn den avgir i form av varme. Sammenlignet med andre oppvarmingskilder, som direkte elektrisitet, vil våre varmepumper gi et betydelig lavere energiforbruk og lavere strømregninger. Dette gjør varmepumpen til en av de bedre og rimeligere løsningene å bruke, spesielt når strømprisene nå er høyere enn aldri før.

 

Varmepumpe som aircondition

Den norske sommeren kan kanskje ikke måle seg med sommeren i mange andre land, men det kan likevel oppstå svært varme temperaturer her også. På de varmeste dagene er det en stor fordel å ha muligheten til å kjøle ned hjemmet. Visste du at varmepumpen kan fungere som aircondition?

Mange kjøper en varmepumpe primært for oppvarming, men den kan like fint brukes til nedkjøling. Den kan nemlig settes i kjøledrift, hvor den absorberer varmen som er innendørs. En varmepumpe er derfor en god løsning å bruke for å opprettholde en behagelig innetemperatur, selv om sommeren.

Wifi-styring

Alle våre varmepumper kan leveres med wifi-styring. Det vil si at du enkelt kan styre din Mitsubishi varmepumpe fra mobiltelefonen din, også når du er bortreist. Wifi-styringen innehar flere ulike funksjoner. Du får blant annet mulighet til å starte og stoppe pumpen som du selv vil, justere temperatur, sjekke romtemperatur og få varsler ved eventuelle feilmeldinger. Kontrollerer du varmepumpen med wifi-styring kan du spare enda mer strøm, og samtidig ha full kontroll over pumpen når du ikke befinner deg i boligen.