NIBE F370 R avtrekksvarmepumpe – 0-9 kW

Komplett boligsentral for boliger uten balansert ventilasjon

  • Kostnadseffektiv boligsentral for nybygg og rehabilitering
  • Passer til leiligheter og småhus med lavt energibruk
  • Kuldemedie R290
  • TEK 17

Oppvarming

NIBE F370 er en komplett avtrekksvarmepumpe som dekker behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning og varmtvann på en effektiv, enkel og økonomisk måte. Med flott, stilrent design og kompakt format er varmepumpen lett å plassere og installere.

Tappevann

NIBE S735 utgjør sammen med en NIBE SAM tilluftsmodul en komplett inneklimasentral med tilhørende varmt tappevann og romoppvarming via vannbårent varmesystem.

Interiør

Varmepumpen er smal på bare 60 cm og passer da inn i de fleste hjem.

Styring

Innetemperaturen er avhengig av flere ulike faktorer. For å holde huset varmt i den varmere årstiden er det som regel nok med solvarmen og varmeavgivningen fra mennesker og apparater. Når det blir kaldere ute, må klimasystemet hjelpe til med å varme huset. Jo kaldere det blir ute, jo varmere må radiatorene/gulvvarmen være. Styring av varmeproduksjonen skjer ved hjelp av prinsippet ”flytende kondensering”, som innebærer at temperaturnivået som er nødvendig for oppvarming ved en viss utetemperatur, bestemmes ut fra innhentede verdier fra ute- og turledningsføler. Romføleren kan også brukes til å kompensere for avvik i romtemperatur.