Nibe

NIBE varmepumper

Varmepumper i verdensklassen

NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Vi er drevet av innovasjon og lidenskapen for å bruke fornybar energi til å generere varme. Hos NIBE er vi stolte av å være pionerer innen miljøvennlig teknologi, og vi jobber aktivt for å ta vare på både hjemmet ditt og kloden vår. 

Du finner alle typer varmepumper for vannbåren varme hos NIBE: bergvarmepumper, avtrekksvarmepumper og luft-vann-varmepumper. Vi har et landsdekkende nettverk av proffe forhandlere som står klare til å veilede deg med å finne den riktige varmepumpe-løsningen som passer dine spesifikke behov. Velg NIBE og ta det første skrittet mot en bærekraftig og energieffektiv fremtid. Slå et slag for miljøet – og samtidig ha det godt og varmt hjemme.

Etter mange års erfaring og utvikling, kan vi tilby et bredt utvalg av moderne og energieffektive varmepumper. Varmepumper fra NIBE er designet med tanke på deg og ditt hjem. Uansett hva slags bolig du har eller hva energibehovet ditt er, så har vi en løsning for akkurat deg.

Siden 1952 har NIBE laget energieffektive og bærekraftige klimaløsninger for ditt hjem. Vi er formet av et nordisk miljø med sterke kontraster, og har lært oss å tilpasse oss deretter. Det hele startet i svenske Småland, Markaryd, og vi verdsetter vår nordiske arv gjennom å ta vare på naturens kraft. Vi kombinerer fornybar energi med ny, smart teknologi som verner både om mennesker og natur slik at vi sammen kan skape en mer bærekraftig fremtid.

Uansett om det er en kald vinterdag eller en varm sommernatt, trenger vi et balansert inneklima som gir oss komfort i hverdagen, uansett vær. Vårt brede utvalg av produkter forsyner hjemmet ditt med varme, kjøling, ventilasjon og varmtvann med minimal innvirkning på miljøet.