Panasonic AQUAREA Bi-Bloc T-CAP H-Generasjon – 9/12/16 kW

· Fra 3 kW til 16 kW
· Maks. turtemperatur 60 °C
· Beholder kapasiteten helt ned til -20 grader uten hjelp av tilleggsvarme
· A-klassifisert pumpe
· Turtemperatur 55 °C ved en utetemperatur på -28 grader
· Lavere installasjonskostnad med innebygd ekspansjonskar

Oppvarming

Panasonic har utviklet en unik teknologi som kalles T-CAP. Takket være denne kan varmepumpen vår levere samme kapasitet ved +7 °C, -7 °C eller til og med -15 °C. Med Panasonics Aquarea T-Cap kan du være sikker på at du alltid vil ha tilstrekkelig varmeeffekt for å varme opp huset ditt, selv ved ekstremt lav temperatur uten at elektriske varmeelementet tar over. Dette gir deg en lavere energikostnad og du slipper å overdimensjonere varmepumpen.

Styring

Aquarea Smart Cloud System
Med tilbehøret Aquarea Cloud får du både en praktisk fjernkontroll for tiden du er hjemmefra, samtidig som du kan følge med på varmepumpens strømforbruk. 

Om du velger å gi din installatør tilgang til din varmepumpe via skyen, har du også mulighet for vedlikehold og feilsøkning på avstand. Installatøren kan for eksempel justere innstillingene eller feilsøke varmepumpen via sin data, og skulle en fysisk reparasjon eller service behøves, er det vanligvis nok med bare ett besøk for å kunne fullføre handlingen. Iblant kan eventuelle problemer til og med oppdages og løses før du selv rekker å legge merke til dem

Perfekt erstatning til oljefyr

Hvis du bruker oljekjel til oppvarming må du innen 1. januar 2020 velge en ny løsning da det blir forbudt å bruke fossilt brensel til oppvarming. En luft til vann varmepumpe er en perfekt erstatning som er mer vennlig både for miljøet og strømregningen din.

En luft til vann varmepumpe tar i bruk luften utendørs og som alle vet er den gratis, i tillegg til at den er en energikilde som medfører minimalt med CO2-utslipp.