Panasonic ICEBREAKER Eco 6.5/7.4

Mest for pengene med Eco
Icebreaker Eco kommer nå med enda bedre varmeeffekt og nytt design på både innedel- og fjernkontroll. I tillegg leveres Icebreaker Eco nå med luftrensefilteret nanoe X som sørger for optimalt inneklima året rundt. Funksjonen vedlikeholdsvarme gjør Ecomodellene til et godt valg både til hjemmet og til fritidsboligen. Driftstestet ned til -25.

 

Interiør

Rene linjer i ett matt design
– Skapt for å passe inn i skandinaviske hjem i både utforming og ytelse.
De oppgraderte Eco modellene kommer i ett nytt sømløst design og med en oppgradert fjernkontroll. Ren og enkel utforming!

 

Inneklima

Med Icebreaker Eco 6.5/7.4 kan du nyte et behagelig inneklima hele året – varme om vinteren og kjøling om sommeren. Med sitt unike innebygd rensesystem, nanoe™ X, tar systemet i bruk hydroksylradikaler (også kjent som OH-radikaler) som finnes ute i naturen, og har evnen til å hemme pollen, allergener, lukter og visse virus og bakterier for å gi renere inneluft. Det er en løsning som ikke krever filtre eller vedlikehold og kan fungere uavhengig av varme eller kjøling.

Styring

Panasonic Comfort Cloud appen lar deg kontrollere og overvåke Panasonic varmepumper og klimanlegg fra hvor som helst ved hjelp av smarttelefonen. Panasonic Comfort Cloud gir et komfortabelt hus.

Dette medfølger Panasonic Icebreaker Eco 6.5/7.4

Mer på kjøpet enn bare en varmepumpe ved kjøp av varmepumpe i vårt Icebreaker sortiment. 

Hvilket utstyr som brukes under montering og hvilke tiltak man gjør etter at varmepumpa er satt opp spiller en stor rolle for om produktet presterer slik det skal og ikke begynner å levere dårligere etter en periodes bruk. Spesielt er dette viktig å ta med i betraktning i vårt norske robuste og varierte klima. 

 

Spesifikasjoner