Panasonic ICEBREAKER Floor 5.5/6.2

Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25 grader. Smidig design gjør den lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto. Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt og betydelig friskere inneklima.

Varmeeffekt

Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25.

Interiør

Floor er utformet slik at den skal passe til de fleste stiler og er derfor designet i en kompakt størrelse slik at den lett kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges inn i vegg.

Inneklima

Med Icebreaker Floor 5.5/6.2 kan du nyte et behagelig inneklima hele året – varme om vinteren og kjøling om sommeren. Med sitt unike innebygd rensesystem, nanoe™ X, tar systemet i bruk hydroksylradikaler (også kjent som OH-radikaler) som finnes ute i naturen, og har evnen til å hemme pollen, allergener, lukter og visse virus og bakterier for å gi renere inneluft. Det er en løsning som ikke krever filtre eller vedlikehold og kan fungere uavhengig av varme eller kjøling.

Styring

Icebreaker Floor er kompatibel med WIFI og med WIFI-kit koblet til varmepumpen kan du enkelt styre den med WIFI.  Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som du finnes på fjernkontrollen.

Panasonic Comfort Cloud appen lar deg kontrollere og overvåke Panasonic varmepumper og klimanlegg fra hvor som helst ved hjelp av smarttelefonen. Panasonic Comfort Cloud gir et komfortabelt hus.

Dette medfølger Panasonic Icebreaker Floor 5.5/6.2

Mer på kjøpet enn bare en varmepumpe ved kjøp av varmepumpe i vårt Icebreaker sortiment. 

Hvilket utstyr som brukes under montering og hvilke tiltak man gjør etter at varmepumpa er satt opp spiller en stor rolle for om produktet presterer slik det skal og ikke begynner å levere dårligere etter en periodes bruk. Spesielt er dette viktig å ta med i betraktning i vårt norske robuste og varierte klima. 

 

Spesifikasjoner