Panasonic ICEBREAKER Premium 7.5 Dark NEO

  • Energiklasse A+++
  • Lavt støynivå, kun 18dB
  • Hele 5,7 i energieffektivitet (SCOP)
  • 7,5kW varmeeffekt
  • Integrert Wifi
  • Forbedret nanoe™ X luftrensesystem
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+15 °C)
  • Peisfunksjon

Bluefin korrosjonsbeskyttelse

Bluefin er en korrosjonsbeskyttelse som forhindrer dannelse av korrosjon på varmepumpens kompressor og beskytter mot slitasje.

Bluefin gjør energioverføringen mellom ute- og innedel mer effektiv fordi man unngår dannelse av korrosjon. Når mer varme kontinuerlig får komme til og varmepumpen slipper å jobbe ekstra pga. korrosjonsbelegg vil avrimingene av utedelen bli mer effektiv som fører til mindre slitasje og lengre levetid på varmepumpa.

I dag leveres toppmodellen vår Icebreaker Premium 7.5 og Icebreaker Premium 7.5 Dark som eneste luft varmepumper på markedet med Bluefin utedel. 

Interiør

Stilig design som kommer i 2 farger. Icebreaker Premium 7.5 har et stilig design som passer til de fleste interiør og innredningsstiler. Velg mellom fargene Classic white og Graphite grey.

Inneklima

Med Icebreaker Premium 7.5 kan du nyte et behagelig inneklima hele året – varme om vinteren og kjøling om sommeren. Med sitt unike innebygd rensesystem, nanoe™ X, tar systemet i bruk hydroksylradikaler (også kjent som OH-radikaler) som finnes ute i naturen, og har evnen til å hemme pollen, allergener, lukter og visse virus og bakterier for å gi renere inneluft. Det er en løsning som ikke krever filtre eller vedlikehold og kan fungere uavhengig av varme eller kjøling.

Styring

Panasonic Comfort Cloud appen lar deg kontrollere og overvåke Panasonic varmepumper og klimanlegg fra hvor som helst ved hjelp av smarttelefonen. Panasonic Comfort Cloud gir et komfortabelt hus.

Dette medfølger Panasonic Icebreaker Premium 7.5 Dark NEO

Mer på kjøpet enn bare en varmepumpe ved kjøp av varmepumpe i vårt Icebreaker sortiment. 

Hvilket utstyr som brukes under montering og hvilke tiltak man gjør etter at varmepumpa er satt opp spiller en stor rolle for om produktet presterer slik det skal og ikke begynner å levere dårligere etter en periodes bruk. Spesielt er dette viktig å ta med i betraktning i vårt norske robuste og varierte klima. 

 

Spesifikasjoner