Toshiba Daiseikai 10 Ask 25/35

  • Toppmodell med den kraftigste varmeeffekten i sin klasse. Fullspekket med avansert teknologi.

    • Bærekraftig innedel – toppmodell med unike funksjoner
    • Markedsledende effekt med SCOP på hele 5,5 på 25 modellen
    • Aktivt elektrostatisk filter med avansert luftrensing
    • Nordisk modell med fabrikkmontert varmekabel, testet ned til -30 °C

Varmeeffekt

Denne varmepumpen takler sprengkulde uten problemer! Den er skapt for Norges skiftende værforhold og leverer imponerende 5200 W ved -15 °C. Toshiba Ask er også utstyrt med et superavansert filter som renser luften og har fabrikkgarantert drift ned til hele -30°C.

Toppmodellen er selvfølgelig også vår beste varmepumpe på strømsparing og har høyeste energimerking; A+++. Du får maksimalt ut av energien den bruker til oppvarming. Den er ikke bare best på strømsparing blant våre modeller – den er også av de beste på markedet.

Inneklima

Ask har en unik evne til å heve komforten i hjemmet gjennom en rekke smarte funksjoner. Den er blant annet utstyrt med en smart, termisk sensor som lar deg enkelt justere luftstrømmen i ønsket retning, slik at du opplever maks komfort der hvor du befinner deg. Når ingen er til stede i rommet, senker den temperaturen for økt energisparing. Andre funksjoner som f.eks. peismodus, stillemodus, nattmodus og uketimer er en selvfølge for toppmodellen.

Interiør

Vår nyeste modell Toshiba Ask er oppsiktsvekkende og elegant med rene linjer i heltre, noe som gir varmepumpen et tydelig nordisk preg. Ask er varmepumpen for deg som ønsk- er det aller ypperste. Treverket som omgir varmepumpen, er både miljøvennlig og nøye utvalgt fra bærekraftig forvaltet skog og halvparten av plasten som brukes i innedelen, kommer fra resirkulert materiale. Dette er med andre ord vår mest bærekraftige modell.

Styring

Med integrert wifi kan du styre varmepumpen medappen Toshiba Home AC Control. Appen gir deg tilgang til alle varmepumpens funksjoner fra din egen mobil samt smart stemmestyring.

Spesifikasjoner