Toshiba Daiseikai 10 Kontur 25/35

  • Toppmodell med den kraftigste varmeeffekten i sin klasse. Fullspekket med avansert teknologi.

    • Bærekraftig innedel – toppmodell med unike funksjoner
    • Markedsledende effekt med SCOP på hele 5,5
    • Aktivt elektrostatisk filter med avansert luftrensing
    • Nordisk modell med fabrikkmontert varmekabel, testet ned til -30 °C

Varmeeffekt

Sprengkulde biter ikke på denne varmepumpen. Du er garantert komfortabel temperatur inne, uansett. Kontur har ekstra kraftig kompressor og avgir imponerende 4900 W ved -15 °C, med garantert drift helt ned til iskalde -30 °C.

Toshiba Kontur er vår nyeste og mest innovative varmepumpe, fullspekket med den aller nyeste teknologien. Her er det ikke gjort kompromisser! Den er selvsagt best på strøm- sparing og har høyeste energimerking A+++.

Inneklima

Ask har en unik evne til å heve komforten i hjemmet gjennom en rekke smarte funksjoner. Den er blant annet utstyrt med en smart, termisk sensor som lar deg enkelt justere luftstrømmen i ønsket retning, slik at du opplever maks komfort der hvor du befinner deg. Når ingen er til stede i rommet, senker den temperaturen for økt energisparing. Andre funksjoner som f.eks. peismodus, stillemodus, nattmodus og uketimer er en selvfølge for toppmodellen.

Interiør

De helt nye innedelene er tilgjengelig i to varianter, Toshiba Kontur med stramme, rene linjer og matt hvit finish. Innedelene består av inntil 50 % resirkulert plast. Dette gjør denne varmepumpen til den mest bærekraftige modellen fra Toshiba noensinne!

Toshiba Kontur er utstyrt med en helt nyutviklet termisk sensor som overvåker rommet og gir deg valget mellom direkte eller indirekte luftstrøm. Når ingen er til stede i rommet, senker den temperaturen for økt energisparing.

Ved å velge Toshiba Kontur, har du tatt et bevisst valg. Du vil ha det beste av det beste!

Styring

Med integrert wifi kan du styre varmepumpen medappen Toshiba Home AC Control. Appen gir deg tilgang til alle varmepumpens funksjoner fra din egen mobil samt smart stemmestyring.

Spesifikasjoner