Toshiba Gulvmodell 25/35

  • Nordisk gulvmodell, økt komfort med valgfri styring av øvre/nedre spjeld

    • Monteres lavt på vegg, perfekt for gulvkalde hjem
    • Passer godt under vindu eller i bolig med begrenset takhøyde
    • Stillegående drift – kun 19 dBA i stillemodus
    • Nordisk modell med fabrikkmontert varmekabel, testet ned til -25 °C

Varmeeffekt

Som nordisk modell er gulvmodellen utviklet for nordiske værforhold og kaldt klima. Det kraftige, men stillegående utedelen sørger for varme selv i bitende kaldt klima og er fabrikktestet helt ned til -25 °C.

Inneklima

Spar enda mer strøm med uketimeren, juster vedlikeholdsvarmen eller sørg for rask oppvarming med funksjonen HI-power. Modellen er utstyrt med Toshibas unike peisfunksjon som jevnt fordeler varmen fra ildstedet ut i rommet. Innedelen har også et dimbart LED-display som er svært enkelt i bruk.

Interiør

Toshiba Gulvmodell er en varmepumpe som både bidrar til å redusere oppvarmingskostnadene, samtidig som den er relativ enkel å finne plass til. Gulvmodellen monteres lavt på vegg og passer ypperlig til rom med lav takhøyde. Varmepumpen kan avgi effektiv varme fra både øvre og nedre spjeld samtidig. For økt komfort kan gulvmodellen stilles enkelt inn slik at den styrer all varmluft kun ut langs gulvet; perfekt for gulvkalde hjem.

Styring

Med appen Toshiba Home AC Control får du tilgang til alle varmepumpens funksjoner fra din egen mobil samt smart stemmestyring. Sjekk temperaturen fra sofaen eller gjør justeringer når du er på vei hjem fra ferie.

Spesifikasjoner