Toshiba Polar 25/35

  • Kraftig varmepumpe med høyeste energiklasse, tilpasset kaldt klima

    • Høyeste energiklasse A+++ og SCOP på 5,1
    • Hvit innedel i matt utførelse – full av smarte funksjoner
    • Nordisk modell med varmekabel og tørrefilter i utedel
    • Fabrikktestet drift ned til -25 °C

Varmeeffekt

Polar tåler navnet sitt svært godt. Når kulda kryper ned mot -15 °C avgir den effektive kompressoren hele 4000 W for 35-modellen og 3800 W for 25-modellen, og varmepumpens utedel er fabrikktestet ned til kalde -25 °C. Polar er altså laget for å avgi mye varme selv ved svært lave utetemperaturer.

Inneklima

Polar er utstyrt med en rekke intelligente funksjoner som blant annet peismodus, HI-power og vedlikeholdsvarme. Mest unikt er «Hada Care»-spjeldet, som sørger for sval nedkjøling på varme dager. Den kjølige luften styres da opp mot taket og gir en behagelig, jevn romtemperatur – helt uten trekk.

Interiør

Polar kommer i to elegante farger; matt hvit og matt svart.

For et strammere visuelt uttrykk, har Polar en aldri så liten design-vri med sømløst deksel og sidepanel som ikke brytes opp av skjøter. Den har også en delikat matt finish som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves mere diskre. Med sitt rene uttrykk og delikate finish har Toshiba Polar et design som passer rett inn i skandinaviske hjem.

Sort Polar leveres med sort, matchende fjernkontroll, hvit med tilsvarende fargematch.

Styring

Med appen Toshiba Home AC Control får du tilgang til alle varmepumpens funksjoner fra din egen mobil samt smart stemmestyring. Sjekk temperaturen fra sofaen eller gjør justeringer når du er på vei hjem fra ferie

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner