Toshiba Signatur 25/35

  • Unik designmodell med energismarte funksjoner og front i utskiftbar tekstil

    • Høyeste energiklasse A+++ og SCOP på 5,1
    • Innedel med front i utskiftbar tekstil – et bredt utvalg farger
    • Nordisk modell med varmekabel og tørrefilter i utedel
    • Fabrikktestet drift ned til -25 °C

Varmeeffekt

Med Toshiba Signatur på veggen er du godt rustet for alle årstider. Varmepumpen passer perfekt i vårt langstrakte land hvor vær og vind, og ikke minst gradestokken, veksler fra bitende minusgrader til deilige sommertemperaturer.

Inneklima

Toshibas varmepumper er designet for lav lyd, og Signatur er intet unntak. Innedelen avgir kun 19 dB(A) i stillemodus. I tillegg er modellen utstyrt med stillemodus som senker lyd- nivået på utedelen helt ned til 37 dB(A).

Interiør

Toshiba Signatur er varmepumpen som har vunnet pris for sitt design – den prestisjetunge «IF Design Award 2021». Denne modellen spiller på lag med interiøret på flere måter; den kan henge diskre på veggen eller være rommets blikkfang. Med sitt slanke uttrykk, rene linjer og myke former vil Signatur uansett tiltrekke seg oppmerksomhet. Signatur er en helt unik modell hvor design ikke går på bekostning av varmekapasiteten. Innovativ og nyskapende som bare Toshiba kan det!

Sett din Signatur på interiøret – velg fra en hel palett av lekre farger! Maler du veggen eller bytter ut sofaen din og ønsker en helt annen stil, kan Signatur enkelt tilpasses ved å velge tekstiltrekk i annen farge. Signatur er like stilig og fleksibel som den er kraftig og effektiv.

Styring

Med integrert wifi kan du styre varmepumpen medappen Toshiba Home AC Control. Appen gir deg tilgang til alle varmepumpens funksjoner fra din egen mobil samt smart stemmestyring.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner